Siirry sisältöön

Laturidata - vain pakki(pari) puuttuu!

Edellisestä yrityksen perustamisesta onkin mennyt jo yli kuusi kuukautta, joten nyt on jo aika perustaa seuraava! Laturidatan ideaa olen pyöritellyt jo yli vuoden ja pohtinut asiaa monesta näkökulmasta oman parhaan tietämykseni ja lähipiirin kommenttien mukaan, mutta nyt on aika ottaa seuraava askel ja alkaa hankkia ulkopuolisia mielipiteitä.

Aleksin Tesla Model SNoin vuosi sitten luovuin Teslastani vaihtaessani työntekijän roolin yrittäjyyteen, ja tarvitsin yrityksen bootstrappaamiseen hieman pohjakassaa. Tämä toimi erittäin hyvin ja vaimon Corolla on kuljettanut luotettavasti minne tarvitsee. Vaikka sähköautoilu jäikin toistaiseksi, pidän sitä edelleen niin itselleni kuin useimmille autoilijoille parhaiten sopivana auton käyttövoimana ja olen halunnut tehdä osani sähköautoilun helpottamiseksi. Näen tämän yrityksen hyvänä keinona helpottaa siirtymää sähköautoiluun, ja toivon että pääsen auttamaan muita valitsemaan taloudellisemman ja ekologisemman vaihtoehdon polttomoottoreille.

Tähän en kuitenkaan pysty yksin, ja tarvitsenkin avukseni co-founderin kenellä olisi yhtä paljon kaupallista silmää kuin itselläni teknistä osaamista, mielenkiintoa sähköautojen ja latauspisteiden maailmaan ja uskallusta lähteä kehittämään startupia alusta asti. Lisäksi toivon löytäväni yritykselle neuvonantajia sähköautoilun ja energiateollisuuden maailmasta. Co-founderin ja advisorien löytämisen jälkeen vuorossa on rahoituskierros, mutta siitä lisää myöhemmin.

Jos aihe kiinnostaa ja koet pystyväsi antamaan yritykselle aikaasi, hikeäsi ja/tai muuta tukea ota yhteyttä niin katsotaan miten pitkälle tämä yritys viedään! Jos taas tunnet jonkun profiiliin sopivan henkilön, vinkkaa olemaan yhteydessä tai ilmianna kyseinen henkilö niin mielelläni kerron hänelle lisää! Kunhan yritys saadaan rullaamaan, lupaan toimittaa yllätyksiä sopimukseen johtaneista vinkeistä!

 

Ensimmäisen kerran tämän yrityksen nimellä,

Aleksi Kallio
Laturidata Oy

ldwordmark-horizontal-color-large